søndag, januar 20, 2008

No gjer eg opp snart

Greier ikkje å få til noko lenger på bloggen min, tok ein kopi av heile bloggen min for nokre dagar sidan men det hjelper ikkje nå det kjem opp igjen.

Er super frustrert og lei av heile greia, ikkje greier eg å finne ei mail adresse så eg kan få hjelp heller.

La inn nokre bilete som eg hadde lagra tidlegare dei kom langt ned på sida, det var også rart.

Dagens glad melding............. vi har fjerna all strietapet og no står øverste delen med papirtapet igjen, så no blir det slutt på to delt tapet.
Det skal bli godt å flytte frå barnerommet og inn på hovedsoverommet igjen, sonen fekk ha det største soverommet nokre år før han flytta på loftet og eg har brukt det som syrom heilt til det flytta på loftet.

Så etter ein månad med oppussing fri er det "påan igjen", blir vel ikkje ferdig med alt med ein gong sidan han reiser ut denne veka og blir borte i 6 veker minst. Må vel prøve å grunne og male taket og vindauget til han kjem heim så det er berre tapet og lister igjen.

Da er det vel barnerommet som står for tur + bad og stue, føler eg er hamna i ein sirkel med oppussing, har ein stor kjellar som står for tur ein gong i nær framtid blir sveit berre eg tenkjer på det. Puhh, hett ja.

3 kommentarer:

lillemy sa...

Kjedelig med bloggen din da.. at du ikke kan få lastet opp bilder .... du får bare opprette en ny blogg kanskje?
Litt kjekt med oppussing da! Vi holder på og! Så her lukter maling lang vei.. og det hersker kaos i stuen... men jeg trøster meg med at det må alltid bli verre før det blir bedre!
Ha en flott dag!

Inger Anne sa...

Kava med både det ene og det andre skjønner jeg . Får håpe du får til bloggen din igjen . Oppussing må vel bare gå sin gang . Kjekt når man er ferdig da .

Mita`s hjørne sa...

Så kjedelig da... Har du prøvd å lage en ny blogg...??? (ser du har fått tipset før...)...
Håper uansett at dette ordner seg...

Lykke til med oppussingen...