fredag, november 02, 2007

Går det så går det


Har prøvd å få til web sida til fotoklubben, hadde besøk av sektretæren, deilig å vere leder i fotoklubben og ha sin eigen sektretær, høyres unektelig fint ut.
Vi starta i fire i dag og vi var ferdige i sju tida, men her sit eg framleis. Må lære meg photoshop, ei heilt ny web. side samtidig med at eg sjølv har bytta blogg. Lurt å ta alt på ein gong..........

Må berre hive meg på, sidan dataekspertane er heime på besøk frå Trondheim. Fekk toppen ein halv time med opplæring før ho drog til frisøren. Har no greid å lage navn på mine bilder men slit med å "down size" bildene så dei ikkje blir for store på fotoklubb sida.

Tek du ein titt der får du sjå "verdens" største Snøbær under Oddruns bilder. Har greid å få eit bilde i brukbar størrelse, så her er det prøve og feilemetoden som gjelder ennå både på utsjånad og utforminga på hovedsida. Litt artig er det og når to stykkjer sitter i kvar sitt hus og prøver ut layuoten på sida så den er stadig i endring. Plutselig er ho grønn og i neste augeblink er det eit meir rørlegger- preg på ho, i går fekk eg til at det dryssa løv nedover sida. Vi er berre i starten så vi er jammen ikkje heilt sikker på kva vi egentlig gjer, får oss nokre overaskelser når vi held på.

Det er vel på tide å tusle seg inn på stua og sjekke skapvaskeren min, gjekk inn ei ny prøveording i år. Eg vasker tak og vegger mens han vasker skåpa. Må vel vare enklest det sidan eg løfter nærmare to tonn pr. veke på fysikalske, har gjort det i nesten tolv år og eg har best rygg av oss. Så no har vi vaska mesteparten av kjøkkenet og halve stua der det er mest dall- så over helga blir det den lettaste delen av stua og dra fram kjøleskåpen og dra over der, så no har vi gjordt det meste. Han reiser snart og kjem ikkje heim før den 18.desember og da orker ikkje eg å styre så mykje så nærme jul, så vi får ta eit tak no.

Fekk så lyst til å henge opp julegardinene sidan det var vaska og fint, må vel vente til Adventshelga kjem, men neste veke skal vi ordne eine julekalenderen då tausa ville ha det lell om ho hadde flytta, skal oppover på besøk snart så da er det greiest å få den med seg da.

Ønsker alle ei riktig god helg frå Romsdalens ytre strok.

3 kommentarer:

Monika sa...

Heia :-)
HEr var det mye fint :-)
EG kommer fra Bud - men har flytta til sunnmøre - så det er koselig å se bilder fra Fræna - og lese historiene dine - lo godt over mannen din og røsti potetene - og at det var skrevet på fren dialekt :)
Smil fra monika

Kenneth sa...

Heisann hopp. Helt super side!

Anki sa...

HEi du. De bildene deres i fotoklubben er jo helt fantastiske.Hper du legger ut flere scoop på bloggen etterhvert og. Ha en fin dag i ytre, jeg kosermeg i indre :-)