søndag, november 25, 2007

ØNSKEKURSET...... RESULTATET ER HER


Dette er bilde som vart ferdig men mangler ramme.


Endelig... Endelig kom helga med ønskekurset over alle ønskekurs.
Susan Dahlberg sitt kurs.

På ein ferie tur til Sverige i 2005 kom eg over boka ho hadde laga i ein bokhandel og fekk nesten sjokk da eg opna ho. Trudde nesten ikkje mine egne auger då eg såg innholdet, at nokon kunne lage så fine bilder av ved hjelp av ciffong, maling og symaskin var heilt utruleg. Trur du eg hadde lyst til å snu og fare heim igjen da eg hadde kjøpt boka.

Har i det skjulte prøvd å påvirke familien slik at ferieturane skulle inkludere ein Sverigetur + besøk i bokhandel der, så no er min takktikk avslørt. Men ho hadde ikkje laga fleire bøker fortalte ho så da kan vel årets ferieturen gå utenom Sverige.

Som den oppvakte lesar av mine blogger har eg allereie sydd to bilder på egenhånd fra boka hennar, men ho var veldig flink til å gje oss tips og oppmuntring. Det enkleste og kanskje noko litt "sære" rådet ho gav oss var å ta med oss det vi sydde på og stille seg framom spegelen. Det hadde ein god effekt, da såg vi bildet vårt på nytt og det som ikkje var så bra kom tydelig frem. Prøv det om du lagar noko og du ikkje får det til å stemme men veit ikkje kva det er som mangler.Er ikkje den raskeste å sy ting på kurs, får litt sysperre og tar ting med ro, så eg greide å få eit til halv ferdig. Det skal vere eit hus og noko grønt framom, men etter å ha sett på det på avstand så kunne det sjå ut som sjøsprøyt på det kvite. Må gå i modnings boksen så får vi sjå kva som kjem ut av den.


Her er det noko av det eg berre måtte kjøpe med meg heim, pluss mange fine mønstre sjølv om ein har boka. Så om eg skrantar uti og skulle mot all fornuft miste litt vekt, sidan eg har har fått akutt kjøpesjuke, som du veit så må ein ofre seg kunsten.God kveld og ha ei fin vinterveke til mine trufaste lesarar,
mens adventstida kjem nærmare for kvar dag.

7 kommentarer:

Monika sa...

Go morgen :-)
Kor fint bilde du har sydd
Smil fra monika

lillemy30 sa...

Nydelig flotte bilder du har laget! Dette hørtes spennende ut!!!!!!! Også på innlegget over da.... den nyedelige pusen din....

Pia Farstad Eriksen sa...

Fine bilde ;) Likte best det øverste, men begge to falt i smak!

Haldis sa...

Det var kjekt å sjå kva fine bilder du har sydd. Veldig kjekt kurs.Du kom heim med omtrent det samme som eg kom heim med. Angra på eg ikkje kjøpte fleire bakstykker.

Hoshegeh sa...

Dette var noe nytt og spennende,skikkelig flotte bilder.Alltid artig med kurs og litt ny inspirasjon.Ha en fin uke

Lille meg sa...

Kjempefine bilder!

Lillian sa...

Heisann! kjempestilige bilder du har laget, og de du har knipset og foressten!
Lillian